header-photo

Olimpia Melinte nominalizata la premiile Goya


Olimpia Melinte in varsta de 28 de ani, este actrita de origine romana nascuta la Iasi, nominalizata la premiile Goya, considerate echivalentul spaniol al premiilor Oscar, la categoria "Revelatia anului/Mejor actriz revelación", pentru bunlul rol din filmul "Canibal", regizat de spaniolul Manuel Martin Cuenca. 



Multi am spune ca este usor sa faci film, dar Olimpia ne linisteste povestind ca a fost nevoita sa faca sacrificii pentru pelicula "Canibal", ea fiind nevoita sa se ingrase cu 10 kilograme in doar 2 saptamani si invatand spaniola.

"Canibal", considerat unul dintre cele mai mari titluri internationale ale anului, a inceput circuitul festivalier in 2013, in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto. Filmul o are in rol principal pe actrita romana Olimpia Melinte si prezinta povestea lui Carlos (Antonio de la Torre), un om singuratic, ciudat, iubit, insa, de toti locuitorii orasului Granada (Spania). Ceea ce putini oameni stiu despre el este ca nu se poate hrani decat cu femei fata de care nu se poate ataá emotional. Toate aceste lucruri se schimba in ziua in care o intalneste pe Nina, o femeie de origine romana, care isi cauta cu disperare sora geamana. 





0 comentarios:

Trimiteți un comentariu