header-photo

Cristina Cepraga, rol secundar in filmul italian "L'ultima foglia".

Sursa foto: Facebook

Cristina Cepraga s-a nascut in Bucuresti, intr-o familie de artisti, mama ei fiind un cunoscut regizor muzical, iar tatal, jurnalist tv. A absolvit Universitatea de Teatru si Film in Bucuresti. In urma cu mai bine de opt ani a parasit tara, iar acum traieste in Italia. 


Tinara actrita a jucat mai mult afara decat in Romania, iar acum este in promovarea filmului "L'ultima foglia" (regia Leonardo Frosina, 2013), in care detine rolul secundar feminin, a inceput luna aceasta turneul de promovare in intreaga Italie. 

Pelicula este drama a unui cuplu de italieni din Roma a caror relatie de iubire se deterioreaza aproape inevitabil. 


Cristina Cepraga joaca rolul Elei, despre care ne spune ca este "o tanara barmanita romanca ce lucreaza la periferia Romei ca sa isi castige existenta. Visul ei este ca, intr-o buna zi, sa se intoarca in Romania si sa isi deschida micul ei barulet cu masina de cafea italiana".

Sinopsis - L'ultima flogia ( http://www.youtube.com/watch?v=oo05qleSCOg )

Zeno si Rossana sunt un cuplu de italieni usor trecuti de prima tinerete care se muta la Roma cu serviciul. Zeno este paznic de noapte, iar Rossana fusese profesoara de muzica. Acum este somera pentru ca nu reuseste sa-si gaseasca de lucru in marele oras.

Relatia celor doi incepe sa se deterioreze, iar faptul ca ea nu lucreaza, in vreme ce el este plecat in fiecare noapte nu reprezinta singurele motive. In acest contect nefast al relatiei dintre cei doi apara Ela, o tanara barmanita de origine romana. Ea devine pentru Zeno un refugiu, un pretext in plus pentru a sta departe de casa. Intre cei doi se naste treptat o legatura puternica, apoi pasionala. 

Dragostea pentru Ela il indeparteaza pe Zeno de Rossana, care intre timp descopera ca este inscarcinata. Finalul filmului este unul deschis. 



Sursa foto: Facebook
Autor: Artist in lume 

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu