header-photo

Violeta Birla, de la orfelinat la actrita pe scena teatrelor din Roma


Violeta Birla in vasta de 29 de ani este o tinara actrita de origine romana ce locuieste si profeseaza in capitala Italiei, la Roma.
Nascuta in Focsani, tinara actrita are o poveste de viata trista, a avut parte de o copilarie trista, ea fiind abandonata de mama s-a, la doar o luna, dupa ce-a fost adusa in viata. Pana la vasta de 3 ani, Violeta a copilarit in oferlinat, apoi a fost luata de tatal si de mama vitrega acasa, acolo unde a locuit 6 ani de zile, plini de tristete si neajunsuri. La varsta de 11 ani, a ajuns din nou la orfelinat dupa numeroase neintelegeri in familie.


De mica se visa artista si la virsta de 18 ani a decis sa plece in Italia, acolo unde ii s-au inchis multe usi si a fost tratata ca orice immigrant, dar in 2006 s-a decis sa mearga la Academia de Teatru din Roma pentru a da examenul de admitere.  Violeta a fost admisa dintre cei 1.700 de candidati din toata Italia, ea fiind singura romanca.

Dupa terminarea Academiei de Teatru, actrita a lucrat in diferite proiecte ca asistent de regie, regizor si  lucreaza la auto-biografia si a gasit din primul moment titlul potrivit “Numele inimii” A scris scenografia si a refizat primul sau scurt-metraj intitulat “Su i tuoi passi”. Un scurt-metraj dedica tuturor copiilor singuri pe lume.
“Cu siguranta vom auzi in curand de Violeta, pentru ca tinara focsaneanca a fost aleasa pentru un serial tv, ce se filmeaza la Roma."
Puteti viziona scurt-metrajul cu un simplu click AICI

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu