header-photo

George Teodor - de la vicecampion al Cupei de la Orsova - la Pictor

Borta George Teodor, un tanar roman in varsta de 24 de ani, originar din Galati. Dupa terminarea Liceului la Dumitru Motoc (Galati), a plecat in vacanta in Spania la parinti, dar vacanta s-a prelungit si locuieste de 7 ani in Catalunya. La inceput i-a fost greu sa se departe de cei dragi. Nu a avut probleme cu acomodarea deoarece intelegea spaniola putin si spaniolii sunt oameni ca si noi, peste tot exista paduri cu uscaturi.
Aici s-a specializat in Quiromasaj, Reflexologie si alte tehnici mai putin cunoscute si lucreaza intr-un Hotel, pe timpurl veri. In Romania, a facut sport de performanta, 8 ani de Taekwondo, a reusit sa fie vicecampion al Cupei de la Orsova si un loc 2 pe tara la Cupa Dinamo, acestea sunt unele dintre titlurile castigate. Ajunsese la centura rosie cu dunga neagra. In Liceu, a cochetat cu handbalu-ul 2 ani, nimic de performanta, dar coate si genunchi juliti a avut, l-a facut din placere. De ceva ani colecteaza obiecte tipice handbalului, primul lucru primit a fost un tricou de la Ramon Maier pe care la purtat la prima competitie Europeana, Cupa Cupelor in 2006-2007, a fost un cadou de la jucatoare la fan.



Cu timpul a cunoscut-o pe Oana Chirila, ea actionand in Spania de vreo 10 ani, s-au imprietenit si asa a ajung Gorge la Finala Ligi Campionilor in Pamplona, in care ea a jucat. La finalul meciului, el a avut ocazia sa faca cu toate jucatoarele fotografii si una dintre jucatoare i-a acordat sansa de a ridica cupa Champions League, odata cu ea de la sol. Oana la plecarea lui, i-a oferit tricoul ei de la Itxako Royno de Navarra, ea acum evoluand la Oltchim.

George pe langa handbal este pasionat si de arta. De mic, picta pereti, usi, gresia si tot ce  prindea. In clasa a-7-a a reusit pentru prima data un desen facut in creion incat profesoara a ramas surprinsa de talentul lui. A avut peste 20 de tablouri facute de el, multe dintre ele le-a facut cadou. Nu face tablouri doar in culori ci si-n creon, chiar si lucrari pe sticla. Face picturile in stilul lui, nu este profesionist, nu are diploma in arte plastice, ci esentialul talent.
In prezent tinarul are o expozitie online pe upsideart, unde a strans peste 23 de mii de vizualizari in mai putin de o luna de zile. "Sunt foarte fericit ca expozitia mea a strans atatea vizualizari intr-un timp record. Din cate am putut vedea, sunt foarte multi artisti ce au postat expozitia de dinaintea mea si au foarte putine vizualizari. Pentru mine acest lucru inseamna foarte mult, inseamna ca oamenilor le place ceea ce fac si asta ma face cel mai fericit" ne-a declarat George.




Aici puteti vizualiza EXPOZITIA lui George


NU PIERDETI LUNI 15 IUNIE UN ARTICOL DESPRE ACTRITA SI REGIZOAREA VIOLETA BIRLA - ITALIA

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu