header-photo

A cucerit juriul de la concursul "Belgium Got's Talent".



O Romanca face cinste tutror romanilor din aceasta tara si din lumea intreaga, dupa ce- a cucerit juriul si publicul belgian la concursul "Belgium Got's Talent". 

Se numeste Ramona Sulita si are doar 14 ani care locuieste in Belgia. S-a prezentat la acest concurs cu melodia "Rolling in the Deep" a binecunoscutei cantarete Adele. Adolescenta este originara din Pascani, si si-a vazut implinit visual de a ajunge cunoscuta dupa ce s-a calificat in finala concursului de televiziune "Belgium Got's Talent". 





Tinara a pus intreaha sala in picioare si a reusit sa impresioneze juriul format din Maureen Dor, Carlos Vaquera si Paul Ambach, dupa ce a cantat intr-o maniera impecabila melodia "Rolling in the Deep", o piesa deloc usor de interpretat. Auzind ca s-a calificat in finala, talentata romanca, emotionata, a izbucnit in plans.

Ramona canta de la 3 ani si la 5 ani a inceput sa mearga la cursuri de canto si a castigat cateva premii la concursuri romanesti de muzica. Dupa ce s-a mutat in Belgia, pustoaica a participar la concursul Disney Channel Talent, unde a ajuns pana in semifinala. 

Intrebata ce pregateste pentru finala "Belgium Got's Talent", Ramona a spus ca va interpreta un cantec al unei artiste pe care o apreciaza foarte mult, insa nu a dorit sa dezcaluiasca nici numele acesteia si nici despre ce melodie este vorba.

"Muzica ma face sa simt ca traiesc. Daca visul meu nu se va realiza, voi continua sa fac muzica si sa postez coveruri pe youtube", a declarat tanara artista.

Autor: ARTISTinLume

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu